PAN-VT Agency
corner
  Строители - кофражисти и арматуристи
Описание на позицията

Работа като самонает кофражист и/или арматурист на строителни обекти в Бирмингам. Изисква се опит, специално работа с Пери и Дока кофраж и с алуминиев кофраж. Препоръчително е да се владее английски, но може и без език.Кандидатите без английски да са добри професионалисти, а тези с добър английски може да са с по-слаб опит. На място ще бъдат обучени. Компанията има грижата за статута - банкова сметка, NIN, счетоводител.

Работна седмица 40-45 часа, понякога и до 50-70. Заплащане на седмица с месечно уравнение. £ 7-10 на час. Първоначално £70 чисто за 10-часов работен ден, при по-дълъг - пропорционално. Осигурен транспорт и гориво до обекта. Работата започва няколко дни след пристигането след минаването на теста по техника на безопасност. Въпросите с отговорите се дават при записването, за да могат кандидатите да се подготвят още преди да са тръгнали.

Осигурена квартира, 60-70£ седмично. Плащането започва след започване на работа.

Офертата е най-подходяща за професионалисти, които искат да получат високо и стабилно заплащане за продължителен период - три и повече години.

Статус на обявата
Търсим кандидати
Програма
Self Employed
Тип работодател
Строитерна фирма
Тип работа
Контракт
Място
Birmingham
Страна
United Kingdom
Стартова дата
ASAP
Заплащане
£7-10/час + безпл. транспорт
Извънработно възнаграждение
yes
Свободни места
200
Квалификации
Изисква се опит като кофражист и арматурист, специално работа с Пери и Дока кофраж и с алуминиев кофраж.
Желателно е владеене на английски, но може и без английски. Кандидатите без английски да са добри професионалисти, а тези с добър английски може да са с по-слаб опит.
Квартира
Yes
Наем
60-70 GBP седмично
Как да кандидатстваме?

Изпратете вашето CV на английски или български и мотивационно писмо на адрес: panvt@pan-vt.com

 

Реф. №
1038
Обявена на
03 Jul 2014 15:38:58

[назад]